Diskuze
Zdar hovada tak jaký to tady máte

to je kokot at se radši vysere na svatbu vul,a co mladej palat ten by nejel???musime sehnat golmana jinak sme namydleni
Tak jsem psal Koudymu. Odepsal: "já bych jel." Říkám si, no super, tak golmana máme. Asi za 10 minut další sms. Koudy: "změna, tak memůžu, jedu na svatební cestu."
Takovou výmluvu jsem dlouho neslyšel.

Já taky přemejšlím koho zvolit,též jsem uvažoval o tom indiánovi z Chicaga Karlíkovi..
Ale nevím no..on mě furt mlátí..

to musim jeste promyslet koho volit, ale premyslel jsem o karlovi

hošani
ta anketa a prihlaseni na turnaj tady neni pro srandu a kdyz uz sem ka dete tak muzete nekde kliknout

dzus panove vcera sem volal dostalovi tak sem nas prihlasil ja myslim ze o tom vedi vsichni takze s lidma by nemel bejt problem bude to dobra akce jak svina,jinak ty dresy se urcite budou dodelavat aspon tak3-4 dresy plus stulpny na zapasy at nevypadame jak trhani
O dresech nic nevím..ale bylo by jedině dobře.Hlavně ať jede aspoň jeden golman. To bude prdel
se zlejeme jak hovada
a stejně myslím skončíme vysoko
Snad o tom turnájku vědí všichni.. 
budou se pridelavat nejaky novy dresy teda?? jinak souhlasim se soudkama
to brno bude velka hitparadakoukam že se tady dobře bavite muhehe
jinak stim sudem neni problem
ale už jednoznačne dva jeden je na tuhle bandu SLZA važne hodne malo.to bude zase bavedno uz ted se na ten turnajek moc tesim

ja bych bral dva sudy
na dva dny jeden sud je malo
jinak dado mas stesti ze kaja nema net nebo tady jeste neni ragistrovanej nebo by ti dal co proto

Beru ten sud

No a co ti naši golmani,pojede někdo z dvojice ementálů Kvoki-Marty ?
Nebo do tý branky postavíme radši ten Malisův sud..? 
do brna chcem sud !! malis kup ho

Jak tak koukám,nepřihlásíme se radši na nějakej bierfest ?
Kromě Karlíka,ten bere drogy.. 
to by stálo za anketu, zda má malys koupit do brna suda

Malys,koupíš do Brna suda ?

ajee..tak navrhuju ze je tam vsechy uchlastame

A sakra..i Dvořka..to je jasná odmašťovna po turnaji..
Vzkaz pro Dvořku-Maro,to bude zase Hasan Sas jak pes !

Jo jinak teda potvrzuji ůčast na tom turnaji,už se némůžu dočkati jo a jinak stránky jsou super konečně to má nějakou úroven